Mosvierkant grijs- IJslandsmos - Roets


4,8
Neem direct contact met ons op: T: 0416 665 393 - E: info@roets.nl

Moswanden, Urban Jungle, bloesembomen, prachtige potten,
(kunst-)planten, verse bloemen en nog veel meer. Bij Roets kun je terecht voor een op maat gemaakt groenconcept.

Mosvierkant grijs

85,002.750,00

Mosvierkant Grijs

Een mosvierkant van IJslands mos in de kleur grijs.

 

  • 100% natuurlijk mos
  • Handgemaakt door vakmensen
  • Onderhoudsvrij
  • Gratis verzending

Maak je keuze in afmeting en daarna je keuze voor een randafweking van mos, kunststof  lijst zwart, MDF lijst zwart, gespoten lijst smal in RAL kleur of eiken lijst.

 

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Wat is een mosvierkant?

Het gebruik van een mosvierkant in een strakke ruimte brengt onmiddellijk een verrassend natuurlijk effect met zich mee. Deze 100% natuurlijke kunstwerken zijn niet alleen buitengewoon mooi, maar bieden ook een praktisch voordeel. Het heeft namelijk een uitstekende akoestische demping. Dit mosvierkant grijs heeft een moderne rustige uitstraling.

Je denkt misschien “Moet ik dat mos water gaan geven?”, maar maak je geen zorgen! Mos vierkanten zijn onderhoudsvrij. Het mos is een 100% natuurlijk product, maar leeft niet meer. Het mos wordt na het oogsten bewerkt met glycerine, waardoor het blijvend zacht, elastisch, vuilafstotend en brandvertragend is. Het mos heeft daarom geen water, zonlicht of speciale zorg nodig, wat betekent dat de mos vierkanten vrijwel overal geplaats kunnen worden. Hierdoor hebben de mos vierkanten  een lange levensduur. Het mosvierkant zal dan ook lang mooi blijven en de kleur grijs goed behouden.

In de wereld van mos vierkanten zijn er verschillende soorten mos om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en esthetische aantrekkingskracht. Drie soorten mos die worden gebruikt voor mo vierkanten zijn IJslands mos, bolmos en platmos.

Soorten mos

IJslands mos is verkrijgbaar in 32 verschillende kleuren, waardoor het een nog veelzijdigere keuze is voor het ontwerpen van jou mosvierkant en het aanpassen van uw interieur. De variëteit in kleuren voegt een extra dimensie toe aan de creatieve mogelijkheden van dit prachtige mos. Een van de 32 kleuren die in dit mosvierkant is gebruikt is de kleur grijs.

Platmos (ook wel Lappenmos genoemd) komt in het algemeen voor in heel Europa. Platmos vind je dus ook gewoon in Nederland. Je kent het vast wel van een wandeling door de Duinen en het ziet er heel zacht en aantrekkelijk uit. Het mos is vrij plat (de naam zegt het al. Dit mos wordt op dezelfde wijze geprepareerd en gekleurd als IJslands mos, waardoor deze zacht blijft en de kleur behoudt. Platmos is beschrikbaar in 3 verchillende kleuren.  Het platmos zorgt voor een rustieke en stoere uitstraling.

Bolmos, ook bekend als ‘kussenmos’. Bolmos vormt kleine, compacte kussens met een bolle bovenkant, wat zijn karakteristieke uiterlijk geeft. Dit mos wordt op ook op dezelfde wijze geprepareerd als IJslands mos en platmos. Bolmos is in 3 verschillende kleuren beschikbaar. De vorm van bolmos geeft een stoere organische uitsraling.

Een mosvierkant met de combinatie van gemixte soorten mos, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mosvierkant met twee of meerdere kleuren ijslandsmos, de combinatie van IJslandsmos en plantmos of een combinatie van alle drie de verschillende soorten mos (IJslands mos, plantmos en bolmos). Er is heel veel mogelijk! Neem contact op om jou idealen mosvierkant combinatie te realiseren.

 

 

Welke randafwerkingen zijn er mogelijk?

Daarnaast bieden we vijf verschillende randafwerkingen om uw akoestische mosvierkant aan te passen aan uw specifieke stijl en voorkeuren. De keuze heeft u tussen een randafwerking van mos, een kunststof lijst zwart, zwart MDF, gespoten lijst smal in RAL kleur of een eiken lijst.

Randafwerking van mos: De randafwerking is mos. De dikte van het mos is ca. 8cm. Wij zorgen voor een haaklat om het makkelijk te plaatsen. De mos vierkanten met een randafwerking van mos is te bestellen in een maat van 30 t/m 200 cm. Een randafwerking van mos zorgt voor een natuurlijke look and feel.

Kunststof lijst zwart: De randafwerking is een zwarte kunststof lijst, de rand is 5mm dik en 6cm hoog. De mos vierkanten met een kunststof lijst zwart is te bestellen in een maat van 30 t/m 100 cm. Als je een wat meer moderne strakke uitstraling wilt kies dan voor de kunststof lijst.

Zwarte MDF lijst: De randafwerking is zwart MDF (antraciet kleurig), de rand is 12mm dik en 6cm hoog. De mos vierkanten met een randafwerking van MDF is te bestellen in een maat van 120 t/m 200 cm.

Gespoten lijst smal RAL kleur: De randafwerking is gespoten in een RAL kleur naar wens, de rand is 12mm dik en 6cm hoog. Neem contact op voor het doorgeven van jou gekozen RAL kleur. De mos vierkanten met een gespoten lijst is te bestellen in een maat van 120 t/m 200 cm.

Eiken lijst: De randafwerking is een eiken lijst, de rand is 18mm dik en 6cm hoog. De mos vierkanten met een eiken lijst is te bestellen in een maat van 100 t/m 200 cm.

 

Levertijd en verzending van een mosvierkant

De levertijd van de mos vierkanten zijn ca. 1-2 weken dat geld voor de mos vierkanten met een randafwerking van mos en kunststof. De mos vierkanten met een MDF lijst, gespoten lijst of eiken lijst hebben een levertijd van ca 3-4 weken.

De prijs van de mosvierkanten t/m 100 cm zijn  incl bezorgen. Boven 100 cm is de prijs van het bezorgen op aanvraag en eventueel zouden we ook het plaatsen kunnen verzorgen.

 

Kortom, mos vierkanten bieden niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw ruimte, maar ze dragen ook bij aan een betere akoestiek en vereisen geen tijdrovend onderhoud. Als u op zoek bent naar een unieke en functionele manier om uw ruimte te verfraaien, dan is een mosvierkant de perfecte keuze. Laat ons u helpen bij het creëren van een kunstwerk dat zowel esthetisch bevredigend als functioneel is.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmeting

30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm, 200 cm

Randafwerking

Randafwerking van mos, Kunststof lijst zwart, MDF lijst zwart, Gespoten lijst smal in RAL kleur, Eikenlijst