Moswand op maat gemaakt - Vakmanschap - Creatief


4,8
Neem direct contact met ons op: T: 0416 665 393 - E: info@roets.nl

Moswanden, Urban Jungle, bloesembomen, prachtige potten,
(kunst-)planten, verse bloemen en nog veel meer. Bij Roets kun je terecht voor een op maat gemaakt groenconcept.

Moswanden

Door de inmiddels jarenlange ervaring en grote hoeveelheid projecten, zijn we bij Roets expert op het gebied van mos en moswanden. Al onze moswanden zijn onderhoudsvriendelijk en goed voor de akoestiek in een ruimte.

 

Door de inmiddels jarenlange ervaring en grote hoeveelheid projecten, zijn we bij Roets expert op het gebied van mos en moswanden. Al onze moswanden zijn onderhoudsvriendelijk en goed voor de akoestiek in een ruimte.

 

Moswanden gemaakt door Roets

Roets is al jarenlang actief met mos. We zijn gespecialiseerd in het op maat maken van moswanden, mosschilderijen of een logo met mosletters. Mos is op allerlei manieren toepasbaar. Naast dat een moswand een prachtige groene eyecatcher is – in welke ruimte dan ook – , heeft mos ook veel praktische voordelen. Denk hierbij o.a. aan een hoge akoestische demping, het is onderhoudsvrij én is het is vuilafstotend. Daarnaast gaat mos jarenlang mee en is het volledig milieuvriendelijk. Door onze jarenlange ervaring en de vele verschillende projecten die we hebben afgerond, zijn we echt een expert op dit gebied. Wij kunnen maken wat jij voor ogen hebt! En alles op maat.

Voordelen van een moswand

• Een moswand heeft een warme, natuurlijke uitstraling
• Een moswand levert betere akoestiek in een ruimte op
• Het mos is verkrijgbaar is verschillende kleuren, zo creëren we de moswand die het best in jouw interieur past
• Het mos wordt na het oogsten bewerkt met glycerine, waardoor het blijvend zacht, elastisch, vuilafstotend en brandvertragend is.
• Het mos blijft daardoor zacht en heeft geen water nodig. Weinig onderhoud dus!
• Moswanden hebben geen daglicht nodig, we kunnen ze daarom in iedere ruimte plaatsen.

Wil je een moswand met verschillende kleuren en verschillende soorten mos? Ook dat kan! Wij maken gebruik van platmos, bolmos of IJslands mos. Iedere soort heeft zijn eigen vorm en uitstraling. De mossen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar en toepasbaar, dus iedere wand kan echt op maat gemaakt worden en is daarom uniek.

IJslands mos heeft van nature een creme kleur. Wil je meer weten over dit soort mos, klik dan op deze link.

Interesse in mos? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag! Zo komen we samen tot het beste ontwerp, passend bij jouw wens.