Moscirkel gemixt mos - Roets maakt ze op maat voor jou


4,8
Neem direct contact met ons op: T: 0416 665 393 - E: info@roets.nl

Moswanden, Urban Jungle, bloesembomen, prachtige potten,
(kunst-)planten, verse bloemen en nog veel meer. Bij Roets kun je terecht voor een op maat gemaakt groenconcept.

Moscirkel Gemixt mos

65,002.250,00

Moscirkel gemixt mos

Hangemaakte moscirkel met een maat naar keuze. Bij het maken van deze moscirkel is er Ijslands mos, plat en bol mos gebruikt. De kleuren ijslandsmos die in deze mos cirkel zijn verwerkt zijn: mosgroen en middengroen.

 

  • 100% natuurlijk mos
  • Handgemaakt door vakmensen
  • Onderhoudsvrij
  • Gratis verzending

Maak je keuze in diameter en daarna je keuze voor een randafweking van mos, kunststof of stalen lijst.

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Wat is een moscirkel?

Het gebruik van een moscirkel in een strakke ruimte brengt onmiddellijk een verrassend speels effect met zich mee. Deze 100% natuurlijke kunstwerken zijn niet alleen buitengewoon mooi, maar bieden ook een praktisch voordeel. Het heeft namelijk een uitstekende akoestische demping. Deze moscirkel is gemaakt van gemixt mos en heeft een unieke look.

Je denkt misschien “Moet ik dat mos water gaan geven?”, maar maak je geen zorgen! Moscirkels zijn onderhoudsvrij. Het mos is een 100% natuurlijk product, maar leeft niet meer. Het mos wordt na het oogsten bewerkt met glycerine, waardoor het blijvend zacht, elastisch, vuilafstotend en brandvertragend is. Het mos heeft daarom geen water, zonlicht of speciale zorg nodig, wat betekent dat ze vrijwel overal geplaats kunnen worden. Hierdoor hebben de moscirkels een lange levensduur. De moscirkel met gemixt mos zal ook lang mooi blijven en zijn kleur behouden

In de wereld van moscirkels zijn er verschillende soorten mos om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en esthetische aantrekkingskracht. Drie soorten mos die  worden gebruikt voor moscirkels zijn IJslands mos, bolmos en platmos.

 

Soorten mos

IJslands mos is verkrijgbaar in 32 verschillende kleuren, waardoor het een nog veelzijdigere keuze is voor het ontwerpen van moscirkels en het aanpassen van uw interieur. De variëteit in kleuren voegt een extra dimensie toe aan de creatieve mogelijkheden van dit prachtige mos.

Platmos (ook wel Lappenmos genoemd) komt in het algemeen voor in heel Europa. Platmos, ofwel ‘Plagiothecium undulatum’ vind je dus ook gewoon in Nederland. Je kent het vast wel van een wandeling door de Duinen en het ziet er heel zacht en aantrekkelijk uit. Het mos is vrij plat (de naam zegt het al. Dit mos wordt op dezelfde wijze geprepareerd en gekleurd als IJslands mos, waardoor deze zacht blijft en de kleur behoudt. Platmos is beschrikbaar in 3 verchillende kleuren.  Het platmos zorgt voor een rustieke en stoere uitstraling.

Bolmos, ook bekend als ‘kussenmos’. Bolmos vormt kleine, compacte kussens met een bolle bovenkant, wat het zijn karakteristieke uiterlijk geeft. Dit os wordt op ook op dezelfde wijze geprepareerd als Ijslands mos en platmos. Bolmos is in 3 verschillende kleuren beschikbaar. Het mos heeft een stoere organische uitstraling.

Een moscirkel met de combinatie van verschillende soorten mos, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een moscirkel met twee of meerdere kleuren ijslandsmos, de combinatie van IJslandsmos en plantmos of een combinatie van alle drie de verschillende soorten mos (IJslands mos, plantmos en bolmos). Er is heel veel mogelijk! Neem contact op om jou idealen moscirkel combinatie te realiseren.

 

Welke randafwerkingen zijn mogelijk?

Wij bieden drie verschillende randafwerkingen aan om uw akoestische moscirkels aan te passen aan uw specifieke stijl en voorkeuren. De keuze heeft u tussen een randafwerking van mos, een kunststof lijst of een stalen lijst. Een mos randafwerking biedt een natuurlijke look en feel. Voor een meer moderne en strakke uitstraling is een kunststof randafwerking de ideale keuze. Deze kunststof rand kan alleen tot een diameter van 100cm. Maar als u voor een industriëlen robuuste look wilt gaan kies dan voor de stalen lijst. Deze kunnen we maken naar wens en kan ook in grote maten. Dus als je een moscirkel van 300cm diameter wilt met een stalen cirkel dan is dat geen probleem!

 

Levertijd  van moscirkels

De levertijd van de moscirkels zijn ca. 1-2 weken bij de cirkels met randafwerking mos en de kunststof randen. De stalen moscirkels hebben een langere levertijd, denk aan 4-6 weken.

Kortom, moscirkels bieden niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw ruimte, maar ze dragen ook bij aan een betere akoestiek en vereisen geen tijdrovend onderhoud. Als u op zoek bent naar een unieke en functionele manier om uw ruimte te verfraaien, dan zijn moscirkels de perfecte keuze. Laat ons u helpen bij het creëren van een kunstwerk dat zowel esthetisch bevredigend als functioneel is.

Extra informatie

Gewicht N/B
Diameter

30cm, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90 cm, 100cm, 120cm, 150cm, 200cm

Randafwerking

Randafwerking van mos, Zwarte stalen lijst, Kunststof lijst zwart