LVIV Brass Round Weathered - Roets


4,8
Neem direct contact met ons op: T: 0416 665 393 - E: info@roets.nl

Moswanden, Urban Jungle, bloesembomen, prachtige potten,
(kunst-)planten, verse bloemen en nog veel meer. Bij Roets kun je terecht voor een op maat gemaakt groenconcept.

LVIV Brass Round Weathered

875,0013.555,00

LVIV potten zijn handgemaakt in Europa. De productie van de potten combineert de hoogste normen, op het gebied van techniek als materialen. De LIVI potten zijn tijdloos en hebben een stijlvolle uitstraling. Door het bijzondere lichtgewicht ontwerp zijn LIVI potten geschikt voor binnen en buiten. De potten zijn in verschillende maten beschikbaar.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

LVIV potten zijn handgemaakt in Europa. De productie combineert de hoogste normen, op het gebied van techniek en materialen. Het resultaat is een unieke stijlvolle, maar ook zeker tijdloze pot.

Door het bijzondere lichtgewicht ontwerp zijn  LVIV potten geschikt voor buiten en binnen gebruik. Voor buitengebruik dient de RVS afvoer open gelaten te worden. Bij binnen gebruik dient de RVS afvoer afgesloten te zijn.

De LVIV potten zijn in drie verschillende modellen beschikbaar. Die modellen zijn: Brass Round planter, Brass Cube planter en de Polyester planter.

Brass is een legering van koper en zink, zorgt voor een goudachtig uiterlijk. De polyester potten zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Extra informatie

Gewicht 99 kg
Maat pot

D52cm, D62cm, D70cm, D90cm, D110cm, D140cm, D170cm, D200cm