Kunstplantenwand Grijs - Roets


4,8
Neem direct contact met ons op: T: 0416 665 393 - E: info@roets.nl

Moswanden, Urban Jungle, bloesembomen, prachtige potten,
(kunst-)planten, verse bloemen en nog veel meer. Bij Roets kun je terecht voor een op maat gemaakt groenconcept.

Kunstplantenwand Grijs

675,001.820,00

Kunstplantenwand Grijs

De kunstplantenwand met fris groene bladeren en een touch of grijs biedt een harmonieuze en moderne uitstraling. De combinatie van leverendig groen met subtiele grijze tinten creëert een rustige en verfijnde sfeer, dat passend is in elk interieur. Deze kunstplantenwand is een tijdloze en elegante toevoeging aan elke ruimte

 

  • Handgemaakt door vakmensen
  • Gratis verzending
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Top kwaliteit kunstplanten
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Met deze kunstplant schilderijen haal je een beetje buiten naar binnen. De plantenwand heeft uiteraard weinig onderhoud nodig, maar zorgt wel voor een fris, groen en natuurlijk gevoel voor in je ruimte. Door het gebruik van verschillende soorten kunstplanten en kleuren, lijkt het net echt!

Er zijn 4 verschillende soorten kunstplanten en kleuren combinaties mogelijk. Namelijk: Fris groen met stoere bladeren. Fris groen, Fris groen met een touch of grijs en Fris groen met een touch of roze.

De randafwerking van de plantenwand is een MDF lijst in de kleur zwart. De kunstplanten schilderijen zijn in 4 maten verkrijgbaar. Een vierkant van 100 cm, 120 cm, 150 cm, en 200 cm.

Aan deze kunstplanten wanden zit weinig onderhoud, één keer in de zoveel tijd een plumeau of doek over de bladeren heen. En je prachtige Kunstplanten schilderij straalt weer.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmeting

100 cm, 120 cm, 150 cm, 200 cm