Kunstplantenwand Helder - Roets


4,8
Neem direct contact met ons op: T: 0416 665 393 - E: info@roets.nl

Moswanden, Urban Jungle, bloesembomen, prachtige potten,
(kunst-)planten, verse bloemen en nog veel meer. Bij Roets kun je terecht voor een op maat gemaakt groenconcept.

Kunstplantenwand Helder

675,001.820,00

Kunstplantenwand Helder

De kunstplantenwand “Helder” straalt frisheid uit met zijn levendige groene bladeren. Perfect voor elke ruimte die wat opfleuring kan gebruiken, zorgt deze kunstplantenwand voor een frisse uitnodigende sfeer die een interieur verlevendigt.

 

  • Handgemaakt door vakmensen
  • Gratis verzending
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Top kwaliteit kunstplanten
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Met deze kunstplant schilderijen haal je een beetje buiten naar binnen. De plantenwand heeft uiteraard weinig onderhoud nodig, maar zorgt wel voor een fris, groen en natuurlijk gevoel voor in je ruimte. Door het gebruik van verschillende soorten kunstplanten en kleuren, lijkt het net echt!

Er zijn 4 verschillende soorten kunstplanten en kleuren combinaties mogelijk. Namelijk: Fris groen met stoere bladeren. Fris groen, Fris groen met een touch of grijs en Fris groen met een touch of roze.

De randafwerking van de plantenwand is een MDF lijst in de kleur zwart. De kunstplanten schilderijen zijn in 4 maten verkrijgbaar. Een vierkant van 100 cm, 120 cm, 150 cm, en 200 cm.

Aan deze kunstplanten wanden zit weinig onderhoud, één keer in de zoveel tijd een plumeau of doek over de bladeren heen. En je prachtige Kunstplanten schilderij straalt weer.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmeting

100 cm, 120 cm, 150 cm, 200 cm