Kunst Olijfboom 300 cm - Roets


4,8
Neem direct contact met ons op: T: 0416 665 393 - E: info@roets.nl

Moswanden, Urban Jungle, bloesembomen, prachtige potten,
(kunst-)planten, verse bloemen en nog veel meer. Bij Roets kun je terecht voor een op maat gemaakt groenconcept.

Kunst Olijfboom 300 cm

2.000,00

Handgemaakte kunst-olijfboom met een hoogte van 300cm. Bij het maken van de kunst olijfbomen maken wij gebruik van een natuurlijke olijfstam waar we het kunst olijfblad in verwerken. De prijs is exclusief pot en exclusief bezorgkosten. De pot zoeken we samen uit nadat je de juiste olijfboom gekozen hebt.

 

  • Onderhoudsvrij
  • Handgemaakt door vakmensen
Categorie:

Beschrijving

Onze kunst olijfbomen worden op maat gemaakt. Maak een afspraak en kom naar onze binderij, om daar jou stam uit te kiezen waar wij jou gewenste olijfboom van maken die past binnen jou interieur.

De kunst olijfbomen worden per bestelling gemaakt. Ze worden met zorg en vakmanschap geproduceerd, zodat je een unieke speciale boom krijgt die helemaal aan jou wensen voldoet. Bij het maken van de olijfbomen maken wij gebruikt van een natuurlijke olijfstam waar we kunst olijfblad in verwerken. Door gebruik te maken van een natuurlijke stam krijgt de olijfboom een realistische look.

De olijfbomen zijn perfect om een vleugje natuurlijk groen toe te voegen in je interieur, zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud.

Extra informatie

Gewicht 101 kg