Kunst Bloesemboom groot - Roets


4,8
Neem direct contact met ons op: T: 0416 665 393 - E: info@roets.nl

Moswanden, Urban Jungle, bloesembomen, prachtige potten,
(kunst-)planten, verse bloemen en nog veel meer. Bij Roets kun je terecht voor een op maat gemaakt groenconcept.

Kunst Bloesemboom groot

1.500,00

Hangemaakte kunst bloesemboom groot. Bij het maken van de kunst bloesembomen gebruiken wij een natuurlijke stam waar we zijde bloesemtakken in verwerken. Bij deze grote bloesemboom wordt er een grotere hoeveelheid van zijde bloesemtakken verwerkt.  De hoogte van de bloesemboom is 250 cm.  De prijs is exclusief pot en exclusief bezorgkosten. De pot zullen we samen uitzoeken nadat je de gewenste kleur bloesemboom uitgekozen hebt.

 

  • Onderhoudsvrij
  • Handgemaakt door vakmensen
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Bij Roets worden de bloesembomen per bestelling gemaakt. Ze worden met zorg en vakmanschap geproduceerd, zodat je een unieke en speciale boom krijgt die helemaal aan jou wensen voldoet. Bij het maken van de kunst bloesembomen gebruiken wij een natuurlijke stam waar we zijde bloesemtakken in verwerken. Bij de bloesemboom groot word er gebruik gemaakt van een grotere natuurlijke stam en worden er veel meer kunst bloesemtakken in verwerkt.

Kunst bloesembomen zijn prachtige bomen die je huis het hele jaar door kunnen opfleuren. Deze bomen zijn perfect om een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen in je interieur, zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud.  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Er is veel mogelijk binnen de kunst bloesembomen, dus er is altijd wel een bloesemboom die bij jou smaak en ruimte past. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Gewicht N/B
Kleur

Licht roze, Zacht roze, Roze, Donker roze