Kunst Bloesemboom - Roets


4,8
Neem direct contact met ons op: T: 0416 665 393 - E: info@roets.nl

Moswanden, Urban Jungle, bloesembomen, prachtige potten,
(kunst-)planten, verse bloemen en nog veel meer. Bij Roets kun je terecht voor een op maat gemaakt groenconcept.

Kunst Bloesemboom

495,00

Hangemaakte kunst bloesemboom. Bij het maken van de kunst bloesembomen gebruiken wij een natuurlijke stam waar we zijde bloesemtakken in verwerken. De hoogte van de bloesemboom zit tussen de 200 en 225 cm.  De prijs is exclusief pot en exclusief bezorgkosten. De pot zullen we samen uitzoeken nadat je de gewenste kleur bloesemboom uitgekozen hebt.

 

  • Onderhoudsvrij
  • Handgemaakt door vakmensen
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Bij Roets worden de bloesembomen per bestelling gemaakt. Ze worden met zorg en vakmanschap geproduceerd, zodat je een unieke en speciale boom krijgt die helemaal aan jou wensen voldoet. Bij het maken van de kunst bloesembomen gebruiken wij een natuurlijke stam waar we zijde bloesemtakken in verwerken.

Kunst bloesembomen zijn prachtige bomen die je huis het hele jaar door kunnen opfleuren. Deze bomen zijn perfect om een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen in je interieur, zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud.  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Er is veel mogelijk binnen de kunst bloesembomen, dus er is altijd wel een bloesemboom die bij jou smaak en ruimte past. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Gewicht N/B
Kleur bloesem

Licht roze, Zacht roze, Roze, Donker roze