Neem contact
met ons op!
Reviews

Botanisch

Wij zijn gek op de groene trend van dit moment! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een op maat gemaakt botanisch interieur voor op je kantoor of in je (horeca)bedrijf. Maar wat is botanisch eigenlijk? 'Botanisch' betekent alles wat maar te maken heeft met plantkunde. Door gebruik te maken van veel verschillende potten met planten, grote en kleine cactussen, hangplanten en meer, maken we je eigen botanische sfeer. 

Naast het gebruik van veel verschillende soorten planten en potten, zie je nu ook weer juist hele grote planten. En dan bedoelen we ook écht groot! Door een mega grote plant of cactus (tot aan het plafond) in een gave pot in een ruimte te plaatsen, creëer je meteen een bepaalde sfeer. Zo'n grote plant is echt een eyecatcher in de ruimte en springt direct in het oog.

Cactussen zijn gelukkig ook nog steeds niet weg te denken uit de groene, botanische trend. Cactussen zijn in allerlei maten verkrijgbaar, zien er leuk uit en zijn gemakkelijk te onderhouden. Hoewel cactussen weinig nodig hebben, moet je ze wel alsnog goed verzorgen en een beetje liefde geven :-)
's Zomers moet je een cactus iets vaker water te geven, omdat ze dan in hun groeiperiode zitten. Eén keer per week is dan meer dan genoeg. In de winter gaan ze hun rustperiode in en is een keer in de twee weken water geven genoeg. Voelt de grond droog aan? Dit is voor een cactus (en een vetplant) geen ramp! Een cactus slaat water en voeding op in zijn stekels, dus ze kunnen daar even op vooruit.

Bel ons op 0416 665 393 Stuur ons een e-mail Meer informatie aanvragen
Bel ons op 0416 665 393 Stuur ons een e-mail Meer informatie aanvragen

Meer informatie

Roets
Burg. Buijsstraat 22
5256 NA Herpt

T 0416 665 393
Stuur ons een e-mail